5 Aralık 2009 Cumartesi

Ultrasonda 3D dönemi


NVIDIA ve Siemens Healthcare'den 3D ultrason görüntüleme ile aileler mucizeye tanık oluyor.

Tıp profesyonelleri ve bebek bekleyen çiftler fetusu şimdiye dek görülmemiş ayrıntıda 3D ultrason teknolojisi ve NVIDIA 3D Vision Gözlüklerle izleyebiliyor

NVIDIA Corp. ve Siemens Healthcare Chicago'da yeni, insanı içine çeken bir 3D ultrason izleme deneyimi sergiledi. Bu deneyim bebek bekleyen çiftlere ve onların tıbbi uzmanlarına fetusu 3D gözlükler kullanarak inanılmaz ayrıntılı şekilde izleme olanağı sağlıyor.

Kökleri insanı içine çeken 3D filmlere uzanan teknolojiden yararlanan yeni Siemens ultrason fourSight Workplace görüntü yönetimi yazılımı, anne karnındaki bebeğin en mükemmel 3D/4D görüntülerini oluşturmak için NVIDIA 3D Vision stereoskopik gözlükler ve NVIDIA Quadro FX ileri teknoloji profesyonel grafik çözümler kullanıyor.

ACUSON S2000 ultrason sistemi ile elde edilen klinik görüntüler, fetusun fotoğraf gerçekliğinde 3D görüntülerini Siemens'e özel bir teknoloji ile üreten Amniyoskopik Görüntüleme kullanılarak daha da zenginleştiriliyor. Geleneksel 3D ultrason teknolojileri 3D görüntüleri değerlendirmek için iki boyutlu monitörler kullanırken, genel ultrason deneyimini çok daha iyileştiren NVIDIA 3D Vision teknolojisinden yararlanan kullanıcılar 3D görüntüleri gerçekten 3 Boyutlu izleyebiliyorlar.

NVIDIA Profesyonel Çözümler Genel Müdürü Jeff Brown "Bebek bekleyen bir anne babanın 3D gözlüklerini takarken katıksız heyecanlarını gözünüzün önüne getirin; birazdan bebeklerinin neye benzediğini berrak, yüksek çözünürlük ayrıntılarında görebilecekler" dedi. "NVIDIA Quadro teknolojisi Siemens Healthcare gibi ortaklarımıza, doktorlar için de düşük maliyetli olağanüstü 3 Boyutlu görsel deneyimler sunarak imkansızı mümkün kılma olanağı sunuyor".

Siemens Doğum ve Jinekoloji Küresel Bölüm Müdürü Barbara Del Prince "Bu teknoloji 3D/4D ultrason görüntülemeyi bir üst seviyeye çıkarıyor" dedi. "NVIDIA Quadro profesyonel grafik çözümü ve 3D Vision teknolojisi ile birleştirilmiş fourSight Workplace, tıpta sağladığı uygulamalı yararların yanısıra, ebeveynleri ve doktorlarını ödüllendiren gerçekten muazzam bir deneyim sunar". Bu kalite iyileşimi doktora ek bilgi sağlayabilir, cerrahlarla ve hastalarla iletişimde yardımcı olabilir veya tedavi veya cerrahi planlarda fayda sunabilir.

Radyoloji ve tıbbi görüntüleme alanında dünyanın en ileri bilim, eğitim ve teknolojisini sunan deneyim; Kuzey Amerika Bilimsel Asamblesi Radyoloji Grubunda ve Yıllık Toplantıda sergilendi. Departman iş akışını artıran klinik görüntüleri, klipsleri ve 3D/4D hacimli verileri yöneten Siemens fourSight Workplace; NVIDIA Quadro FX 3800 profesyonel grafik kart sürücülü bir Dell Precision T5500 iş istasyonu, bir Samsung 22 inç 2233RZ, 3D Vision sunan LCD ve NVIDIA 3D Vision gözlükler kullanarak hastalara ve doktorlarına olağanüstü, yüksek çözünürlüklü, üç boyutlu sonogramları gerçek 3 Boyutta nasıl izleyebileceklerini gösteriyor.

Dört arabellekli stereo, NVIDIA'nın Quadro FX ileri teknoloji ve ultra ileri teknoloji çözümleriyle desteklenen 3D stereoskopik gözlükler ve ekranlarla etkinleştirilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder