5 Aralık 2009 Cumartesi

Sizi Afganistan'a götürecek



Call of Duty: Modern Warfare ile modern savaşın tadını alan oyuncular için yeni bir seri...

Daha önce bu konuda oldukça spekülasyon olmuş fakat EA, yeni Medal of Honor oyununun Afganistan'daki olayları konu alacağını belirtmişti.

Sonunda beklenen doğrulama geldi. 2010 yılında çıkacak olan yeni Medal of Honor'da oyuncular Afganistan'a gidecekler! Böylece İkinci Dünya Savaşı konulu oyunlarla popüler olan Medal of Honor serisinin de, Call of Duty gibi modern savaşa yöneldiği kesinleşmiş oldu.

10 yıldır popülerliğini korumaya başaran Medal of Honor, 10. yıldönümünde bu kez çok daha yakın tarihli bir savaşı konu almış olacak. Yeni oyun için oyuncuların sorduğu soru belli "İkinci bir Modern Warfare serisine mi kavuşuyoruz?"

İkinci Dünya Savaşı'nda geçen önceki oyunun ardından Tier 1 Operation adı verilen yeni bir görevle Afganistan'daki olayları konu alacak olan oyun, daha önce de olduğu gibi yine bir FPS olacak.

EA'nin yaptığı açıklamaya göre "gerçek olaylardan esinlenerek hazırlanan oyun senaryosu, oyunculara günümüzün en üst düzey savaşçılarının gerçek yaşam koşullarını tecrübe etme imkanı sunacak".

Medal of Honor serisinin yeni oyunu önümüzdeki yıl Xbox 360, Playstation 3 ve PC'de çıkacak.

Yeni oyunda hem gelişmiş bir tek kişilik oyun modu, hem de çok oyuncu desteği bulunacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder