5 Aralık 2009 Cumartesi

İlginç İcatlar - Sıradışı Tasarımlar


Bilgisayar delisi biri iseniz işte bu tasarım tam size göre. Burada asıl dikkati çeken bilgisayarın özelliği değil bilgisayar koltuğunun çok fonksiyonel oluşu(!) TGüncel Teknoloji Haberleriuvalet şekline bürünmüş bu koltuk sayesinde, saatlerce oyun oynayabilir, sohbet edebilir, hatta bilgisayar başında sabahlayabilirsiniz.

Sevgilinizle yürüyüş yapıyorsunuz ve romantizmin doruğundasınız. O da ne! yağmur yağmaya hatta şiddetini arttırmaya başladı. Tek bir Güncel Teknoloji Haberlerisapı olan iki kişilik bu şemsiye sayesinde, hem tek şemsiye taşıyorsunuz hemde iki kişi aynı anda korunmuş oluyor. Tasarım olarakta dikkat çekici bir durum yaratıyorsunuz :)

İş yerinde yada evde, nerde olursanız olun bu kahve fincanı çok işinize yarayacak. Kahve içmenin keyfi yanında başka bir keyifte elbette kurabiye yemektir. Eğer kurabiyenizi koyacak bir yer arıyorsanız bu fincan tam size göre. Fincanın altına yapılmış bir rafı sayesinde kurabiyenize kolayca ulaşabilirsiniz.

Yaylı yatak icat edileli çok uzun zaman oldu. Fakat Güncel Teknoloji haberleri tasarımcılar bu kez yatağı değil karyolayı yaylı yaparak yeni bir buluşa imza atmış durumda. Yatağınızın ayakları güçlü yaylardan oluşuyor. Böylece yatağa ilk oturduğunuz andan itibaren rahatlık hissetmeye başlıyorsunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder