19 Aralık 2009 Cumartesi

Bu saat sinirleri alıyor


Dünyanın ünlü saat üreticisi firmalarından Jacques Lemans'ın, ''Isee Watch'' adını verdiği koleksiyonuyla kullanıcısına ''kaliteli uyku'' vaat ettiği saatin kadın ve erkek versiyonu yeni yıl öncesinde satışa sunuldu.


Dünyaca ünlü markaların yeni modellerini Adanalı müşterileriyle buluşturan Swiss ve Time Saat Optik Mağazalar Müdürü Ayhan Salkım'dan edindiği bilgiye göre, Jacques Lemans'ın, 2010'un satış rekorları kırması beklenen bu ürününün kadın ve erkek versiyonları bulunuyor.

Bu saatlerde, klasik tarzdaki ISEE saatlerinde kullanılan otomatik makine ve deriye temas eden kısımlarda yer alan özel karbon bileşenleri sayesinde kişi kendini enerjik, mutlu ve rahatlamış hissediyor ve böylece deliksiz ve kaliteli bir uyku uyuyor.

Almanya Uyku Düzeni araştırma Enstitüsü (ISIS) tarafından yapılan uzun süreli araştırmalar sonucu bu saatlerin uykuya dalma süresinde yüzde 82, uyku kalitesi, stressiz ve dinlenmiş uyanma hissinde yüzde 83 iyileşme, fiziksel performansta yüzde 84 artış, uyku bölünmesinde ise yüzde 81 oranında azalma olduğu bilimsel olarak kanıtlandı.

Saatin erkek ve kadın versiyonlarının ortak özellikleri metal aksamların antialerjik, camlarının ise çizilmez kristal cam olması. Her iki saat de, mekanik kol hareketinden aldığı enerji ile çalışıyor. Erkek versiyonunun kordon bölümü hakiki timsah derisinden oluşuyor.

Kadın versiyonunun çerçevesi ve kordonundaki metal kısımlar çelik, sarı kısımlar ise 20 mikro altın kaplamadan oluşuyor.

Saatlerin kadınlar için olanı 540 avro, erkekler için olanı ise 400 avrodan satışa sunuluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder